Leerlingenraad

Leerlingenraad

Lars: (groep 8)
Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik wil dat de kinderen, meesters en juffen veel plezier hebben op school. Ik zou graag een hinkelbaan op het plein willen hebben voor de kleuters en ik wil ook graag dat de gangen versierd zijn met tekeningen van kinderen.
Luca: (groep 7)
Mijn doel is om er een gezellig schooljaar van te maken en dat we goed met zijn allen kunnen opschieten. Ik hoop dat we allemaal leuke dingen met elkaar gaan doen dit schooljaar.
Gylène: (groep 8)
Voor het komende jaar zit ik in de leerlingenraad. Ik wil graag de school leuker maken met en voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige sfeer in de klassen en in de school. Ook vind ik het belangrijk dat alle kinderen weten wat er gebeurt in de leerlingenraad.
Birke: (groep 5)
Ik zit in de leerlingenraad omdat ik graag help met bedenken en goed mee kan praten. De leerlingenraad zorgt ervoor dat we de school nog beter maken.
Ypie: (groep 6)
Ik zit in de leerlingenraad omdat ik de school voor iedereen leuk wil maken. Ook zou ik het leuk vinden wanneer we met elkaar de school nog leuker en gezelliger kunnen maken.

Informatie:
De leerlingenraad bestaat uit 5 leerlingen uit groep 5 t/m 8 die mee denken met wat er op school gebeurt. Wij bespreken 1 keer per maand de meningen en ideeën van kinderen uit de verschillende groepen. Om te kunnen vergaderen hebben wij de hulp en ideeën van kinderen, ouders en leerkrachten hard nodig. Heb je ideeën voor de leerlingenraad maak dit dan kenbaar via de blauwe brievenbus in de hal. De verslagen van de bijeenkomsten zijn na te lezen op de website onder het kopje leerlingenraad.

Groeten van de leerlingenraad