Contactgegevens

ODS de Finneblom

't Herntsje 1
9212 PJ Boornbergum

T. 0512.382700
E. finneblom@opo-furore.nl

 

directeur: Jolanda de Jong

 

 

 

Informatie

Open dag

Weet u dat zo'n 100.000 kinderen daltononderwijs genieten? Wij willen u graag een kijkje binnen onze school laten nemen. Wanneer u een schoolkeuze wilt maken voor uw kind(eren) kan dit een eerste leuke kennismaking zijn. 

 A.s. woensdag (22 maart) is de school tijdens de lestijden en 's avonds van 19 tot 20 uur voor u geopend. Op de avond kunt u de resultaten van de Kunstweken bewonderen en natuurlijk kennismaken met de leerkrachten. We zien u graag,

team o.d.s. de Finneblom

P.s.: Vanwege de week van het openbaar onderwijs zijn de deuren van alle scholen van de stichting OPO Furore deze dag geopend.

 

Meester Anne-Jan is anderhalf jaar geleden gestart met de gymopleiding. Hij heeft deze opleiding met goed gevolg afgesloten. Zowel het team als de kinderen zijn supertrots op meester. De kinderen van groep 8 hebben hem verrast door het organiseren van
een klein feestje.

Metamorfose

Op de laatste zaterdag van de kerstvakantie heeft het team samen met een aantal ouders de gangen en de hal opgeknapt. Naast de mooie verandering was het ook fijn en gezellig om dit samen met ouders te doen. We nodigen u van harte uit om te komen kijken. We willen alle mensen die op welke wijze dan ook geholpen hebben heel heel hartelijk bedanken!

Opening kinderboekenweek én de Bibliotheek op School

Afgelopen woensdag hebben we aandacht besteed aan de opening van de kinderboekenweek én aan de officiële start van de Bibliotheek op School. Alle kinderen hebben in de klas van groep 7&8 gekeken naar het filmpje van Sam Schoffel. Sam werd door de wethouder gevraagd om de verdwenen scanner op te sporen. Die scanner moet natuurlijk gebruikt worden bij het lenen en terug brengen van de boeken. Buiten hebben we op Sam Schoffel gewacht. Onderweg is Sam Schoffel de wethouder kwijtgeraakt maar liep wel een aardige oma tegen het lijf. Sam Schoffel heeft op het plein kennisgemaakt met één van de ‘biebmoeders’. Binnen heeft de ‘biebmoeder’ de bibliotheek officieel geopend door een lint door te knippen. De scanner werd aan de computer van de bibliotheek gekoppeld. Sam Schoffel vertelde ook dat kinderen kunnen meedoen aan de volgende opdracht: “Wat is jouw mooiste herinnering aan jouw opa en/of oma?” De kinderen kunnen hiermee in de klas mee aan de slag. Op vrijdag 14 oktober worden de winnaars, uit elke groep 1 bekend gemaakt.
Als afsluiting heeft oma aan de kinderen van groep 1 t/m 4 voorgelezen en Sam Schoffel aan de kinderen van de groepen 5 t/m 8. In de loop van de ochtend hebben alle klassen nog een voorleesboek gekregen.

Opnamedag Tsjek!

Het team van het schoolprogramma Tsjek nam vandaag een aflevering op de Finneblom op. Vanaf dinsdagmiddag (20 september) staat de aflevering op skoal.tv

 

 

 


  

 

 

Telefoonstoring

U heeft het wellicht al gemerkt. Sinds de zomervakantie is er een technisch probleem met onze telefoon. Wij kunnen bellen, maar niet gebeld worden. We hebben de telefoon doorgeschakeld. Wanneer u ons nodig heeft, spreekt u alstublieft de voicemail in. Wij nemen z.s.m. contact op.

Opening schooljaar 2016-2017

De kinderen liepen vanochtend heel stil over de camping. De meester en de juffen rustten nog even uit van de vakantie. Zij werden net voor half negen gewekt door de kinderen. Na een voorstelrondje en een kleine energizer was het echt zo ver. Het nieuwe schooljaar is een feit. Wij hebben er zin in!

Open dag

Weet u dat er zo'n 100.000 leerlingen daltononderwijs genieten. Wij openen a.s. woensdag onze deuren voor u!. Dat doen we tijdens de lestijden én van 19 - 20 uur.
Op de avond kunt u bewonderen wat de kinderen tijdens de Kunstweken hebben gemaakt. Graag tot woensdag,

team de Finneblom

 

Contactgegevens

ODS de Finneblom

't Herntsje 1
9212 PJ Boornbergum

T. 0512.382700
E. finneblom@opo-furore.nl

 

directeur: Jolanda de Jong

 

 

 

AGENDA

 

Contactgegevens

ODS de Finneblom

't Herntsje 1
9212 PJ Boornbergum

T. 0512.382700
E. finneblom@opo-furore.nl

 

directeur: Jolanda de Jong

 

 

 

AGENDA

 

AGENDA